gore

Trend

КЛИЕНТ

Trend

ШTO ПРАВИМЕ ЗА КЛИЕНТОТ

Веб дизајн и одржување, Дигитален маркетинг, Дигитална стратегија, Социјални медиуми

ЗA КЛИЕНТОТ

Тренд е ланец на модерни и ексклузивни лаунџ ресторани кои можат да се најдат на 5 различни локации во Скопје. Дел од Тренд се и двата Trend Party Room-а и хотелот London B&B.

Trend