gore

Paul Kohli

КЛИЕНТ

Paul Kohli

ШTO ПРАВИМЕ ЗА КЛИЕНТОТ

Агенти, Дигитална стратегија, Контекстуален маркетинг, Социјални медиуми

ЗA КЛИЕНТОТ

Пол Коли е реномиран професионален бизнис модел и актер. Пол Коли се истакнува како единствен онлајн бренд на вистински бизнисмен кој не се плаши да го покаже својот успех, но во исто време е желен и спремен да ги сподели своите тајни со своите следбеници и да ги мотивира на нивното патување кон успехот.

Paul Kohli