gore

Фокабо

КЛИЕНТ

Фокабо

ШTO ПРАВИМЕ ЗА КЛИЕНТОТ

Го редизајниравме старото лого на Фокабо и го позициониравме брендот на каналите за дигитален маркетинг преку различни социјални медиуми и дигитални стратегии.

ЗA КЛИЕНТОТ

Фокабо е компанија за производство на модели на машка конфекција. Во модерно опремениот локал во ГТЦ, покрај моделите на Фокабо се продава и високо квалитетна машка конфекција од други светски брендови.

Фокабо