gore

Cineplexx

КЛИЕНТ

Cineplexx

ШTO ПРАВИМЕ ЗА КЛИЕНТОТ

Социјални медиуми, Дигитален маркетинг, Анализа на податоци, Дигитална стратегија, Контекстуален маркетинг

ЗA КЛИЕНТОТ

„Cineplexx“ киното со својата најсовремена дигитална опрема овозможува исклучително уживање во филмските остварувања преку својот висок квалитет на слика, звук и 3D технологија во салите во Скопје. Cineplexx Mk е дел австриска кино групација со преку четири децении искуство во оваа област

Cineplexx