gore

Бимилк

КЛИЕНТ

Бимилк

ШTO ПРАВИМЕ ЗА КЛИЕНТОТ

Социјални медиуми, Дигитален маркетинг, Одржување на веб страница, Анализа на податоци, Дигитална стратегија, Контекстуален маркетинг, Активации на социјални медиуми

ЗA КЛИЕНТОТ

Со повеќе од 65 години искуство Млекара АД Битола е најголемиот производител на млеко и млечни производи во Македонија.

Бимилк